Hinnerup Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

Lidt om IW

Program
Se programmet her

Velgørenhed

Bestyrelse

Se bestyrelsen her


  NYHEDERfor medlemmer
07.11.2018
Inner Wheel Danmarks medlemsregister app
Der er kommet en ny medlems app til telefon og computer.

Hent den i google play butikken eller ved Iphone og Ipads i App Store, log on med jeres sædvanlige login oplysninger.

Hvis i har brug for hjælp, så tag endelig fat i Mette, hun hjælper meget gerne smiley
 


 
  Om Inner Wheel Klub
Lidt om hvad vi bl.a. laver i Hinnerup InnerWheel.
I Inner Wheel Hinnerup syr vi hjertepuder. Hjertepuderne anvendes af de piger, som er opereret for brystkræft og efterfølgende har fået strålebehandling. Huden, der er bestrålet, kan være meget øm, og for at huden ikke skal gnides mod hinanden, benytter pigerne vores hjertepuder.
 
Vi samles ca. 5 - 6 gange om året, og hver gang syr vi ca. 50 hjertepuder. Hjertepuderne afleveres på Brystklinikken, Århus Universitetshospital i Skejby. Afdelingssygeplejersken kontakter os, når hun mangler puder.
 
Det er ikke en forudsætning for at deltage i arbejdet med hjertepuderne, at man kan sy. Der skal klippes efter mønster, der skal puttes fyld i puderne og til sidst skal puderne i en pose, hvori også lægges en seddel fra Dansk Brystkræftorganisation og en lille  hilsen fra Hinnerup Inner Wheel.
 
Stoffet vi bruger, som ikke må indholde syntetisk materiale, får vi fra Inner Wheel medlemmer og deres venner og familie. Fyldet doneres af Dansk Brystkræftorganisation.
 
Når vi har stof til det, syr vi også kemo-huer. Her skal stoffet være elastisk, og det er ikke så tit vores Inner Wheel medlemmer har så store rester af den slags stof, at der kan blive en kemohue af det.
 
Når vi har kemo-huer afleveres de i Huset Heimdal, som er et sted hvor kræftramte borgere kan møde op, og møde andre i samme situation. Huset bemandes hovedsageligt af frivillige.

                                       
 Jens Emil Sanggaard fortalte på august mødet om sin spændende tur på Caminoen

Sommerudflugt 2018, hvor vi bl.a. besøgte Sostrup Slot og klosterBesøg hos Orkide Garneriet i Grundfør, April 2018Forårshygge i Hinnerup Inner WheelBillede fra en dejlig sommerudflugtStemningsbillede fra Sansehaven på Hammel Neurocenter


 
 


 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 09.08.2022
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS